Добре дошли!

Вестници от дата - 08.10.2012 г.


Водещите заглавия от пресата:


вестник - „ТРУД”
Общини връщат 17 млн. лв
Парите горят заради нередности в европроекти
Общини и държавни ведомства трябва да върнат 17,3 млн. лвестник - , които са били похарчени неправомерно по проекти от Оперативна програма „Регионално развитие" от 2007 г. до сега.
Шивачките са пак на мода
Мишел ГУТСУЗЯН
Шивачите пак са най-дефицитните кадри в България. Майстори на иглата се търсят от Силистра до Петрич и от Видин до Ямбол. В почти всеки град местните фирми са обявили от 3-4 до няколко десетки свободни места за опитни професионалисти . Това показват данните на Агенцията по заетостта от трудовите борси за безработни, проведени в страната от началото на годината досега.


вестник - „ЗЕМЯ”
Магистратите пак с най-ниско доверие
Полиция, следствие, прокуратура и съд са все още сред институциите с най-нисък кредит на обществено доверие. Това е основният извод от изследване на „Алфа Рисърч", публикувано вчера.
Сидеров връчи на Путин плакет от НС
Плакет на Народно събрание, значка на „Атака" и книгата си „Основи на българизма" подари в Москва българският партиен лидер Волен Сидеров на руския президент Владимир Путин по повод 60-ата му годишнина.


вестник - „ТРУД”
ДНЕС ДА ПОЧЕРПЯТ
Бедо Доганян, npegceдател на надзорния съвет на „Синергон холдинг", 59 г.
Бойка Щерева - Лейди Би, певица.
Десислава Атанасова, министър на здравеопазването.
Ивелина Василева, зам.-министър на околната среда и водите.
Йордан Нихризов, председател на Българска социалдемократическа партия, 59 г. Митко Събев, бизнесмен, 51 г.
Николай   Коев,   журналист балканист, 61 г. Радка Тончева, изпълнителен директор на ОББ.
Силвия Хубенова, депутатка от ГЕРБ в 41 -вото народно събрание.
вестник - Труд – стр. 39
вестник - „ТЕЛЕГРАФ”
Цецка не пусна депутати на мач
Радослав КИРОВ
Сидеров подарил на Путин значка
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева отказа да пусне българска делегация от депутати на Международните парламентарни игри в Русия, защото поканата не била отправена до нея и пътуването било прекалено скъпо.
Доктор лекува на шише ракия
Северина ДИМИТРОВА, Милена ДИМИТРОВА
35-годишната Павлина Спасова от Перник издъхна в дупнишката общинска болница „Свети Иван Рилски" по време на смяна на д-р Атанас Дамов от отделението по вътрешни болести, а близките й го обвиняват, че бил мъртвопиян.
вестник - „СТАНДАРТ”
Лондон ни плаши с визи
На Острова се боят от балканска вълна догодина
Лондон се гласи да върне визите за българи и румънци. За радикалната мярка открито настояват управляващите консерватори. Съпартийците на британския премиер Дейвид Камерън умуват как да предотвратят наплива от Източна Европа.
Глад за агрофирми
Фирми, регистрирани като земеделски производители, привличат като магнит свободните капитали у нас. Това става ясно от думите на шефа на фонд "Земеделие" Румен Порожановестник - Причината е, че субсидии от Европа ще получават само фермери, регистрирани не по-късно от 2011 г.

вестник - 24 Часа
Банда пернишки биячи заплашва със смърт свидетели и оставя по два карамфила пред домовете им, все едно че вече са покойници- Десетина мутри с километрични
досиета пребиват с железни тръби всеки, който се опита да ги спре. Трошат и коли в миньорския град.


вестник - Преса
В България има 25 златни находища с 576,9 млн. тона руда, в които се съдържат 442 т злато и 3930 т сребро. Това съобщи за „Преса" проф. Илия Балтовестник - Данните са базирани на геоложки проучвания и доклади.
вестник - Дума
Премиерът Бойко Борисов впрегна цялата държавна машина, дори и НСО, за да прикрие катастрофата, която стана по негова вина в петък в Благоевград.Агенция "КРОСС"

Сподели Ни!

imageimage

          

Кои са онлайн

В момента има 49 посетители в сайта
Warning: include(../gvisitbe.php): failed to open stream: No such file or directory in /h2/home/pribreme/domains/vestnici.eu/home/vestnici/public_html/menu.php on line 63 Warning: include(../gvisitbe.php): failed to open stream: No such file or directory in /h2/home/pribreme/domains/vestnici.eu/home/vestnici/public_html/menu.php on line 63 Warning: include(): Failed opening '../gvisitbe.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53fcgi/lib/php') in /h2/home/pribreme/domains/vestnici.eu/home/vestnici/public_html/menu.php on line 63
<>